Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ελένη Κουτσαλιάρη στον Star-fm 933: “Θα κυνηγήσω συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες” … – (audio)

11 Αυγούστου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Για την μεγάλη επιτυχία της, την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο άλμα σε μήκος, και στην κατηγορία των γυναικών αλλά και στην κατηγορία κ23, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Πάτρα, μίλησε την Τρίτη, στον Star-fm 933 και τον Δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη, η Γρεβενιώτισσα Γυμνάστρια Ελένη Κουτσαλιάρη:
Είμαι πολύ χαρούμενη που παρά τις δυσκολίες, πέτυχα τον στόχο μου. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου Κώστα Χήτα, τον Δήμαρχο Γρεβενών, τους γονείς μου” ……” Κάθε φορά που έρχομαι Γρεβενά θυμάμαι τα πάντα. Ευχαριστώ τον προπονητή Βαγγέλη Παπανίκο και όσους είναι δίπλα μου και χαίρονται με τις χαρές μου” ..
…”Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, θα “κυνηγήσω” τους Ολυμπιακούς αγώνες και όλες τις μεγάλες διοργανώσεις Πανευρωπαϊκοί αγώνες αλλά και Παγκόσμιο” …
Ακούστε όλη την συνέντευξη:

This entry was posted on Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020 at 10:32 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΣΤΙΒΟΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply