Εγκριση κατανομής πιστώσεων για την ξυλεία ατομικών αναγκών

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση μου δημοσιεύθηκε επίσημα σήμερα η έγκριση του προϋπολογισμού που θα καλύψει τις ανάγκες ατομικής ξυλείας για τους δικαιούχους μόνιμους κατοίκους του Νομού Γρεβενών, ο οποίος έχει διπλασιαστεί σε σύγκριση με την περσινή χρονιά. Πιο συγκεκριμένα, ο προϋπολογισμός που εγκρίθηκε φέτος θα καλύψει το σύνολο των αναγκών σε ξύλα ατομικής χρήσης, σύμφωνα με τις αιτήσεις για την δήλωση αναγκών που υπέβαλαν οι Πρόεδροι των κοινοτήτων του Νομού μας.



Έπειτα από σειρά συντονισμένων ενεργειών μου όλους αυτούς τους μήνες, επαφών και επίσημων διαβημάτων προς το αρμόδιο Υπουργείο και φορείς, για πρώτη φορά θα καλυφθεί το σύνολο των κοινοτήτων που υπέβαλλαν τη σχετική αίτηση και εξυπηρετούνται από δημόσια δάση, έτσι ώστε όλοι οι κάτοικοι των ορεινών χωριών μας να λάβουν τις ποσότητες που δικαιούνται και να καλύψουν τις ανάγκες τους σε ξύλα ατομικής χρήσης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που έδειξε τη δέουσα κατανόηση σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής μας και κατάφερε εν μέσω μιας αρκετά δύσκολης συγκυρίας να εξασφαλίσει τα απαιτούμενα κονδύλια, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες ατομικής ξυλείας των Γρεβενιωτών στο σύνολό τους.

Η δέσμευσή μου εξαρχής ήταν και παραμένει να προσπαθώ σταθερά να συνεισφέρω με κάθε τρόπο στην επίλυση των προβλημάτων που οι συμπολίτες μου αντιμετωπίζουν. Η σημερινή απόφαση δικαιώνει αυτή την προσπάθεια.  Σας διαβεβαιώνω όμως ότι θα συνεχίσω το ίδιο δυναμικά τον κοινό μας αγώνα, ώστε κάθε μέρα που περνά να βελτιώνεται όλο και περισσότερο η ποιότητα ζωής όλων των Γρεβενιωτών. 

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Πάτσης

Βουλευτής Ν. Γρεβενών- Νέα Δημοκρατία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.