Το Επιμελητήριο Γρεβενών  ενημερώνει τα μέλη του ότι σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος θα συμμετέχει στην 85η ΔΕΘ που θα πραγματοποιηθεί από 5-13 Σεπτεμβρίου 2020 στη Θεσσαλονίκη και καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής.

Σημειώνεται ότι η 85η ΔΕΘ, στην οποία συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Γερμανία, πλαισιώνεται από πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις είναι πολλαπλά. Επιπροσθέτως τα Επιμελητήρια προσφέρουν μια σημαντική ανταποδοτική υπηρεσία προς τα μέλη τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος σχεδιάζει ακόμη διοργάνωση από κοινού με τη ΔΕΘ, ημέρας γευσιγνωσίας τροφίμων και ποτών.

Το ελάχιστο κόστος συμμετοχής για τις επιχειρήσεις ανέρχεται στο ποσό των 34 ευρώ το τ.μ. πλέον 24% ΦΠΑ.

Όσα από τα μέλη του Επιμελητηρίου μας ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προς το Επιμελητήριο.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, ,αποστέλλοντας σχετική αίτηση στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση ebegreve@grevenanet.gr   μέχρι την Τετάρτη  05/08/2020.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Γρεβενών τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλ. 24620 85501.

      Γρεβενά 27-07-2020

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.