ΑΝΑΚΟΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Κώστας Τσέτσιλας

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους Διαιτητές, Βοηθούς Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας,οι οποίοι αξιολογήθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και συγκροτούν τους νέους πίνακες της περιόδου 2020-2021.

Τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο τους.

Η φετινή αξιολόγηση είναι ιστορική για την Ένωση μας, πιστοποιεί το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των διαιτητών που την απαρτίζουν καθώς και την άρτια προετοιμασία που γίνεται στην Επιτροπή Διαιτησίας Γρεβενών, από τον αρχιδιαιτητή κ. Κωνσταντίνο Βλάχο.

Παράλληλα συγχαίρουμε τον συντοπίτη μας κ. Γεώργιο Παπακώστα, για την επιλογή του ως 1ου Ομοσπονδιακού Προπονητή, στην Εθνική Ομάδα Νεανίδων ( WU19).

Οι διαιτητές και παρατηρητές που θα εκπροσωπήσουν την ΕΠΣ Γρεβενών στις Εθνικές Κατηγορίες είναι:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 1ης ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ 2020-21
Τσέτσιλας Κωνσταντίνος
ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 1ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2020-21
Μωυσιάδης Βασίλειος

 

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2020-21
Φαλτάκας Θεοδόσης

 

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 3ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2020-21
Δρουδάκης Αλέξανδρος
Στεφούλης Αθανάσιος
Τέγος Στέφανος

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ 1ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2020-21
Βλάχος Κωνσταντίνος

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ 3ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2020-21
Καραλιόλιος Ανδρέας

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ      ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΚΟΛΙΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Η άνοδος αυτή στη μεγάλη κατηγορία αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Γρεβενιώτικη διαιτησία και το ποδόσφαιρό μας και απηχεί τη μεγάλη προσωπική προσπάθεια των ιδίων, αλλά και τη συλλογική υποστήριξη που τους παρέχει το τοπικό ποδόσφαιρο.

Νιώθουμε χαρά και περηφάνια γιατί, η συμμετοχή σας στη Σούπερ Λίγκα αποδεικνύει το βάθος και την αξία της τοπικής διαιτησίας.

Είμαστε βέβαιοι πως θα ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις νέες προκλήσεις, που τους παρουσιάζονται, και θα φανούν αντάξιοι των προσδοκιών όλων μας και θα δικαιώσουν τους ανθρώπους που τους εμπιστεύονται τόσα χρόνια.

Συγχαρητήρια στά δικά μας παιδιά, τον Κώστα Τσέτσιλα και στον Βασίλη Μωυσιάδη παιδιά με ήθος, αγωνιστικότητα και αξίες, που αποτελούν τα εχέγγυα για μια πολύ καλή παρουσία στο επίπεδο του ποδοσφαίρου που θα συμμετάσχουν.

Η επιτροπή Διαιτησίας διαβεβαιώνει ότι παραμένει προσηλωμένη στο στόχο για συνεχή αναβάθμιση και εξέλιξη της Γρεβενιώτικης διαιτησίας, και θα παραμένει κοντά σε όλους τους Διαιτητές της..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.