Τα «Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Γρεβενών» δραστηριοποιούνται στην πόλη των Γρεβενών από το 2012 και υπάγονται στη Δημοτική Επιχείρηση Κοινωφελούς Έργου Γρεβενών (Δ.Ε.Κ.Ε.Γ.).

Το σχολικό έτος 2020- 2021 ανανεώνουν το πρόγραμμά τους και προσφέρουν δημιουργικές, και διασκεδαστικές δραστηριότητες, που θα γεμίζουν ευχάριστα και ποιοτικά τον χρόνο των παιδιών μας. Στόχος είναι τα παιδιά να ψυχαγωγούνται δημιουργικά και να διασκεδάζουν καθημερινά αφήνοντας τη φαντασία τους να δημιουργήσει.



Τα Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Γρεβενών αποτελούνται από 3 μεγάλες δομές:

  • ΚΔΑΠ Αθλητισμού (στο γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Γρεβενών)
  • ΚΔΑΠ 6ου Δημοτικού (στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών)
  • ΚΔΑΠ Πνευματικού Κέντρου (στο Κέντρο Πολιτισμού και στην παιδική Δανειστική Βιβλιοθήκη)

Τα Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Γρεβενών στελεχώνονται από άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με παιδαγωγική επάρκεια και πολυετή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης. Το έμπειρο προσωπικό μας αποτελείται από:

  • Καθηγητές Φυσικής Αγωγής
  • Δασκάλα Μοντέρνου Χορού
  • Νηπιαγωγούς
  • Καθηγητή Πληροφορικής
  • Καθηγητή Μουσικής
  • Καθηγήτρια Εικαστικών

Ενδεικτικά οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα είναι:

  1. Αθλητικές δραστηριότητες όπως: Κολύμβηση, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Τένις, Βόλεϊ, Γενική Γυμναστική, Γιόγκα, Ζούμπα, Αερόμπικ, Ρυθμική.
  2. Πληροφορική, Εκπαιδευτική Ρομποτική με το LEGO MINDSTORMS EV3, Προγραμματισμός.
  3. Φιλαναγνωσία, Δημιουργική γραφή, Μαθηματικός λογισμός.
  4. Ιστορία της Τέχνης, Εικαστικά, Ζωγραφική, Χειροτεχνίες, Κατασκευές και τεχνοτροπίες όπως ντεκουπάζ, πηλός κλπ.
  5. Μοντέρνος και Παραδοσιακός Χορός.
  6. Μουσική, μουσική προπαιδεία, γνωριμία με μουσικά όργανα.
  7. Υπαίθριες Δραστηριότητες, Επιτραπέζια Παιχνίδια, Σκάκι, Λεξοπαιχνίδια, Θεατρική Αγωγή.

Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της Ε.Ε.Τ.Α.Α., που αφορά τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή μέσω ΕΣΠΑ παιδιών ηλικίας 5-12 ετών στα ΚΔΑΠ για το σχολικό έτος 2020-2021, έχει ξεκινήσει από τις 17 Ιουλίου 2020 και θα διαρκέσει έως τις 5 Αυγούστου 2020.

Προς διευκόλυνση των γονέων στα γραφεία της Δ.Ε.Κ.Ε.Γ. (Τέρμα Κ. Ταλιαδούρη), θα υπάρχει προσωπικό, που θα μπορεί να ενημερώσει και να βοηθήσει κάθε ενδιαφερόμενο στην ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης καθημερινά από τις 9:00 π.μ. – 13:00 μ.μ..

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 24620 82276.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.