Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου LESS WASTE II “Promotion of waste prevention and recycling at the cross-border area” το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme “Greece-Albania 2014-2020”, πραγματοποιήθηκε  εκδήλωση ενημέρωσης του έργου, την Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 στην  Πλατεία Αιμιλιανού στην πόλη των Γρεβενών.

Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής εκδήλωσης, παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη, του αρμόδιου Αντιδημάρχου Χρήστου Πέτρου και των Αντιδημάρχων Δημητρίου Μπόλη και Ζήση Κιάκα, έγινε  ενημέρωση από το στέλεχος της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ, περιβαλλοντολόγο Κατερίνα Γιαννακούλα,  για την εφαρμογή του προγράμματος Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) και εν συνεχεία κομποστοποίηση οικιακών βιοαποβλήτων (υπολείμματα τροφών) που εφαρμόζεται ήδη στον Δήμο Γρεβενών.

Η περιβαλλοντολόγος (στέλεχος ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ) Κατερίνα Γιαννακούλα:
Ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Πέτρου:

Στην συνέχεια, διανεμήθηκαν δωρεάν πολλοί κάδοι οικιακών απορριμμάτων, σε όλους τους ενδιαφερόμενους .


Δείτε την πρώτη εκδήλωση  στα Γρεβενά, που έγινε στις 14 Φεβρουαρίου  εδώ.Να επισημάνουμε πως η εκδήλωση έγινε με τη τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων για την αποφυγή του κινδύνου διασποράς του Covid-19.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.