Ως ένα ακόμα βήμα στην ανάκτηση του ελέγχου του μεταναστευστικού χαρακτήρισε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, τον ορισμό των 32 διοικητών σε υφιστάμενες δομές Προσωρινής Φιλοξενίας, στην ενδοχώρα.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας των νέων Διοικητών, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου ανέφερε ότι “η παρουσία σας, εδώ είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα, καθώς από την επανασύσταση του Υπουργείου έως και σήμερα, δίνουμε έναν αδιάκοπο αγώνα για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και την στελέχωση των δομών του. Η διαδικασία επιλογής σας, πέρα των τυπικών προσόντων, δηλαδή της πανεπιστημιακής κατάρτισης και της γνώσης ξένων γλωσσών, είχε στόχο την επιλογή προσώπων που, αφενός μπορούν να ανταποκριθούν στην διοίκηση των δομών και αφετέρου μπορούν να κτίσουν γέφυρες επικοινωνίας και με τους διαμένοντες αιτούντες άσυλο και με τις τοπικές κοινωνίες”.

Να ευχηθούμε στο νέο Διοικητή της Δομής Γρεβενών, κ. Απόστολο Τσένη, να είναι «σιδηροκέφαλος» και καλότυχος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.