Απάντηση του Βουλευτή Ανδρέα Πάτση στο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento..- Δείτε τι αναφέρει η εφημερίδα – STAR FM 933

Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, που αφορά στο πρόσωπο μου, επιχειρεί χωρίς καμία τεκμηρίωση να με συκοφαντήσει και να σπιλώσει την επαγγελματική και πολιτική διαδρομή μου.

Ο σκοπός του υποτιθέμενου ρεπορτάζ είναι – κατά την προσφιλή τακτική του εντύπου – να πετάξει λάσπη στον ανεμιστήρα και να δημιουργήσει, ανεπιτυχώς βεβαίως, εντυπώσεις.

Η στοχοποίηση μου από τον κ. Βαξεβάνη αποτελεί τίτλο τιμής και για μένα αλλά και πυξίδα πως βρίσκομαι στον σωστό δρόμο.

Είναι αυτονόητο πως θα προσφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη, από όπου ο κ. Βαξεβάνης θα πάρει και τις απαντήσεις που αναζητά.

Ανδρέας Πάτσης

Βουλευτής Π.Ε Γρεβενών- Νέα Δημοκρατία

Η εφημερίδα γράφει σήμερα στην πρώτη σελίδα:



Ανδρέας Πάτσης: Ο βουλευτής που «ξέχασε» 5 επιχειρήσεις και μία επένδυση ενός εκατομμυρίου! Η έρευνα της αρχής για το ξέπλυμα χρήματος και οι μπίζνες του εκλεκτού της ΝΔ στα Γρεβενά με τη σύζυγο υπουργού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.