Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιώργος Αμανατίδης: Συγχαρητήρια στους εκπροσώπους του ποδοσφαίρου του Νομού μας

10 Μαΐου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις δυο ομάδες του Νομού Κοζάνης, ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ και ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, για την άνοδο στη Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία αντίστοιχαπου φάνταζε ακατόρθωτη αλλά όχι αδύνατη όπως αποδείχθηκε για όσους την πίστευαν.

Δεσμεύομαιότι θα είμαι δίπλα στη νέααυτή προσπάθειαμε όλες μου τις δυνάμεις, για το καλό του ποδοσφαίρου του Νομού μας και την προαγωγή του φιλαθλητικού πνεύματος.

Είναι ανάγκη να στηρίξουμε όλοι τις δύο ομάδες μας-άξιους εκπροσώπους του Νομού μας στις μεγαλύτερες κατηγορίες που καλούνται να αγωνιστούν.

Με την ευκαιρία αυτή εκφράζω τη συμπαράσταση και τη διάθεση ενεργής συμμετοχήςμου στην προώθηση της πρότασης της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ και των υπόλοιπων επτά πρωταθλητριών ομάδων της Γ’ Εθνικής για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών και πιο ειδικά για τη δημιουργία μιας επαγγελματικής κατηγορίας που θα προκύψει από τη συνένωση της Super League 2 και Football League.

Εύχομαι οι επιτυχίες τους να αποτελέσουν κίνητρο για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα της περιοχής όταν ξεπεραστεί η πανδημία του κορωνοϊού και να προάγουν την άθληση, τη διατήρηση της φυσικής κατάστασης και της υγείας τόσο στις νεαρές ηλικίες όσο και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη.

Κοζάνη 9-5-2020

Γιώργος Αμανατίδης

Βουλευτής Ν. Κοζάνης – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

This entry was posted on Κυριακή, 10 Μαΐου, 2020 at 13:18 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply