Αρχικά θα θέλαμε να ευχηθούμε στους μαθητές, στους καθηγητές και στους γονείς υγεία και υπομονή, προκειμένου να ξεπεράσουμε την κατάσταση αυτή, που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας αλλά και ολόκληρος ο κόσμος.

Η διεύθυνση του φροντιστηρίου μας θεώρησε ως υποχρέωση την συνέχιση των μαθημάτων, αναλογιζόμενοι την ευθύνη απέναντι στους μαθητές μας και τις οικογένειές τους. Έτσι, λοιπόν, οι μαθητές μας   απολαμβάνουν τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες στο ακέραιο με την εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Ως υπεύθυνοι πολίτες προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους μαθητές μας και γι αυτό ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ  τις  συμβάσεις του προσωπικού μας, το οποίο εργάζεται όπως πριν.

Μένοντας πιστοί στις αξίες μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας, τους καθηγητές μας και το διοικητικό προσωπικό του φροντιστηρίου μας. Θέλουμε ακόμη να ευχαριστήσουμε τους γονείς και τους μαθητές μας οι οποίοι ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους αντιλαμβανόμενοι τη σπουδαιότητα και την αξία των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών.

Με εκτίμηση

Η Διεύθυνση του φροντιστηρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.