Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τη Βιωσιμότητα των άμεσα πληττόμενων «δορυφορικών» επιχειρήσεων της ΔΕΗ Α.Ε., ζητάει με έγγραφο του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας από τον αρμόδιο Υπουργό

9 Απριλίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδης Γιώργος επισημαίνει με έγγραφο του στον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Χατζηδάκη Κωνσταντίνο, ότι ο κλάδος των τεχνικών και κατασκευαστικών επιχειρήσεων που παρέχουν υπηρεσίες αποκλειστικά στην ΔΕΗ Α.Ε. υφίσταται μεγάλο οικονομικό πλήγμα, λόγω της μείωσης των δραστηριοτήτων της ΔΕΗ Α.Ε εξαιτίας της απολιγνιτοποίησης αλλά και της επιπρόσθετης γενικότερης ύφεσης λόγω κορωνοϊού και της αναστολής της κατασκευαστικής δραστηριότητας της Μονάδας 5.

Ο κ. Κασαπίδης, τονίζει τέλος στον Υπουργό, ότι η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων αυτών θα είναι σημαντικός παράγοντας στην προσπάθεια ανόρθωσης της εθνικής μας οικονομίας, γι’ αυτό και θα πρέπει να επισπευστεί η καταβολή των ληξιπρόθεσμων οφειλών άνω των 7 μηνών από τη ΔΕΗ Α.Ε. προς τις επιχειρήσεις αυτές.

This entry was posted on Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2020 at 14:04 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply