Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ηλεκτρονική διαβούλευση Οράματος και Εναλλακτικών Σεναρίων Διαχείρισης της κινητικότητας στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Γρεβενών

9 Απριλίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Ο Δήμος Γρεβενών λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα της 1ης διαβούλευσης στο πλαίσιο της αποτύπωσης της υπάρχουσας κατάστασης της κινητικότητας στην πόλη των Γρεβενών και των αναγκών και απόψεων των φορέων και κατοίκων της περιοχής, προχώρησε στην διαμόρφωση του προκαταρκτικού οράματος για την Βιώσιμη Κινητικότητα στα Γρεβενά και την κατάρτιση τριών αρχικών εναλλακτικών σεναρίων για την εξέλιξη του συστήματος κινητικότητας με χρονικό ορίζοντα το 2030.

Σας καλούμε να ενημερωθείτε σχετικά με το όραμα και τα σενάρια του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Γρεβενών και να εκφράσετε τις απόψεις και τα σχόλιά σας στον παρακάτω σύνδεσμο

https://forms.gle/8jwxCmqKB6g6sdcq8 ή σκανάροντας εδώ:

Με αυτό τον τρόπο συμβάλουμε όλοι στην επίλυση των κυκλοφοριακών προβλημάτων του Δήμου μας και στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020.Επισημαίνεται ότι, μόλις οι συνθήκες δημόσιας υγείας το επιτρέψουν ο Δήμος Γρεβενών θα οργανώσει και ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της ανάλυσης της υπάρχουσας κατάστασης και την συζήτηση των στόχων-μέτρων-παρεμβάσεων του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.

 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

This entry was posted on Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2020 at 14:50 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply