Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δήμος Γρεβενών: Εφαρμογή ευεργετικών διατάξεων για Επιχειρήσεις – Επαγγελματίες λόγω του COVID-19

2 Απριλίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Σχετικά με τα δικαιολογημένα ερωτήματα –ανησυχίες επαγγελματιών , επιχειρήσεων κ.λ.π. πληττόμενων από τα μέτρα αποτροπής της διασποράς του COVID-19 , κάνουμε γνωστό ότι εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής λαμβάνονται υπόψη όλες οι σχετικές νομικές διατάξεις που εκδίδονται σχεδόν σε καθημερινή βάση, προκειμένου να εφαρμοστούν πλήρως προς επίτευξη του σκοπού των ευεργετικών διατάξεων που περιλαμβάνουν.

Πέραν αυτού και προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη εξειδίκευση και αποτελεσματικότερη εφαρμογή τους έχει αποσταλεί σχετικό ερώτημα προς την ΚΕΔΕ για παροχή περαιτέρω διευκρινήσεων – οδηγιών αλλά και συμπλήρωση των υπαρχόντων διατάξεων για κατηγορίες που δεν έχουν περιληφθεί.

Κατόπιν αυτών γνωστοποιούμε προς όλους τους ενδιαφερόμενους ότι με την εξειδίκευση κάθε μέτρου και πάντα σε συνεννόηση με την ΚΕΔΕ και την Κυβέρνηση, θα εφαρμοστούν εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής όλα όσα προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις για την παροχή των οικονομικών διευκολύνσεων προς τους δημότες.

Συνημμένα σας κοινοποιούμε και σχετικό ερώτημα που έχει ήδη υποβληθεί από τον Δήμο Γρεβενών για σειρά διευκρινήσεων επί διατάξεων που είναι σε σχέση αλλά τίθενται θέματα εφαρμογής τους.

(Κάντε κλικ για μεγέθυνση)


Τέλος, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνει τα ερωτήματα του προς την αρμόδια οικονομική υπηρεσία του Δήμου μας στο τηλ. 2462350874 .

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

This entry was posted on Πέμπτη, 2 Απριλίου, 2020 at 13:15 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply