Άμεση σύλληψη τριών αλλοδαπών για κλοπή οχήματος, σε περιοχή της Καστοριάς

Συνελήφθησαν χθες (31-01-2020) απογευματινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, τρείς (3) αλλοδαποί, ηλικίας 36,31 και 27 ετών, για κλοπή οχήματος και για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, χθες απογευματινές ώρες οι προαναφερόμενοι αφαίρεσαν από κοινού όχημα ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Καστοριάς, επιχειρώντας να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα. Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας το κλεμμένο όχημα, σε περιοχή της Καστοριάς και οι τρεις προαναφερόμενοι αλλοδαποί, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι ανωτέρω αλλοδαποί στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Το αφαιρεθέν όχημα που χρησιμοποίησαν οι τρεις αλλοδαποί κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.



Σύλληψη 33χρονης ημεδαπής στην Φλώρινα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (31-01-2020) μεσημβρινές ώρες στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Φλώρινας, 33χρονη ημεδαπή για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες μεσημβρινές ώρες από προαναφερόμενους αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία της 33χρονης ημεδαπής στην Φλώρινα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 8,2 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα),
• 2,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
• 0,7 γραμμάρια κοκαΐνης
• 2 ναρκωτικά δισκία,
• 2 τμήματα ναρκωτικού δισκίου,
• 2 σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών (τρίφτες) και
• 1 πλαστική κάρτα και 1 χαρτί με υπολείμματα ηρωίνης.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.