Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γρεβενών συνεχίζοντας την άριστη συνεργασία του με την Ένωση «Μαζί για το παιδί» συμμετέχει στη

δράση που αφορά τη διανομή παπουτσιών (τύπου εσπαντρίγιας, χρώματος λαδί) για παιδιά από 1 έως 18 ετών που προέρχονται από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα.

Όσοι γονείς επιθυμούν να ενταχθούν στη λίστα δικαιούχων πρέπει να προσκομίσουν το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα και πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης στο Κέντρο Κοινότητας.Καθώς τα νούμερα των συγκεκριμένων παπουτσιών δεν αντιστοιχούν στα συνηθισμένα νούμερα που συνήθως φορούν τα παιδιά, θα πρέπει να γίνει ακριβής μέτρηση του πέλματος. Για να κλείσετε ραντεβού για την μέτρηση καλέστε στο 2462028098 (κα Τάτση Παρασκευή) από 29/01/2020 έως και 16/02/2020.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γρεβενών εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020», συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και είναι μια δομή η οποία καλείται να παρέχει ολιστική υποστήριξη στους κατοίκους του Δήμου, μέσα από την παροχή υπηρεσιών με στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού και κάθε μορφής διακρίσεων, καθώς και την προώθηση στην απασχόληση.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας

Διεύθυνση: Τέρμα Κ. Ταλιαδούρη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2462028098

  • Τάτση Παρασκευή, Κοινωνική Λειτουργός – Συντονίστρια Κέντρου Κοινότητας
  • Αθανασιάδου Όλγα, Κοινωνική Λειτουργός

  Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας          

  Κατσάλης Αλέξανδρος    

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.