Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας: Κοπή Βασιλόπιτας στο Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας (εικόνες)

21 Ιανουαρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας.

Την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενώνκ.κ. Δαυίδ, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αυγενάκης, οΑντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Ιωάννης Γιάτσιος, οι Δήμαρχοι Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης και Δεσκάτης κ. Δημήτριος Κορδίλας και άλλοι επίσημοι καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο κ. Υφυπουργός ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου και το χαρακτήρισε ως ένα από τα καλύτερα της χώρας μας. Στα 2.150 μ.,όπου ποτέ άλλοτε δεν ανέβηκε άλλος αρμόδιος Υπουργός Αθλητισμού,συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης, έκοψε την βασιλόπιτα των Εργαζομένων και αφουγκράστηκε τις απόψεις τους για την καλύτερη λειτουργία του Κέντρου.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του στους παρευρισκόμενους επιβεβαίωσε την αμέριστη στήριξη του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας από τη Γ.Γ.Α. και τον ίδιο.Προχωράμε σε συνέργειες & συνεργασία τόσο με την Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού όσο και με τον ιδιωτικό τομέα με στόχο την αναβάθμιση και αξιοποίηση του Χ.Κ. δηλώνοντας παράλληλα ότι θα συνδράμει τα μέγιστα γι΄ αυτό καθώς και για την αναβάθμιση του υπάρχοντος και την προμήθεια νέου εξοπλισμού.

Εικόνες:

Δείτε και: Ο Λευτέρης Αυγενάκης στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας (εικόνες)This entry was posted on Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, 2020 at 16:40 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΣΚΙ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply