Εκπληκτική βραδιά στον ετήσιο χορό της “Πίνδου”
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Πίνδος το Σάββατο 28.12.2019 στην αίθουσα του ξενοδοχείου Μηλιώνης.

Τα παιδικά τμήματα παρουσίασαν τοπικούς χορούς αλλά και ρεμπέτικους μεταφέροντας τους παρευρισκόμενους σε ταβέρνα εποχής. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, στο δάσκαλό τους, αλλά και στους γονείς που υποστηρίζουν το έργο μας ως σύλλογο.

Η βραδιά αφιερώθηκε στην επί σειρά ετών δασκάλα των παιδικών χορευτικών τμημάτων η οποία έλαβε τιμητική πλακέτα από το Σύλλογο για την χρόνια προσφορά της στο Σύλλογο και συμβολικό δώρο-κόσμημα.

Δώρα επίσης προσφέρθηκαν από το Σύλλογο στους δύο χοροδιδασκάλους κ. Ευθύμιο Πρέβεζα και κ. Αχιλλέα Κόκκινο.

Η ορχήστρα του Βαγγέλη Πέγιου συνόδευσε μουσικά την όλη εκδήλωση και ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους σε ήχους και σκοπούς όλης της Ελλάδας.

Ευχαριστούμε απο καρδιάς όλο τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής που πρόσφερε δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά, όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης και όλους όσους συμμετείχαν στη βραδιά.

Η Πίνδος συνεχίζει και σας καλεί να συμμετάσχετε αύριο 31.12.2019 το μεσημέρι στις 12.00 στην πλατεία Αιμιλιανού, στην εκδήλωση “Χριστούγεννα στην αυλή των Βουνών” με παραδοσιακά παιχνίδια, ώστε μικροί να μάθουν και μεγάλοι να ξαναγίνουν παιδιά.

Για τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γρεβενών

Πολλές εικόνες και video εδώ




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.