Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η “Πίνδος” χορεύει στο Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα (αφίσα)

25 Νοεμβρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης


Στο μεγαλύτερο θεματικό χριστουγεν νιάτικο πάρκο της Ελλάδας, στο Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα θα ταξιδέψει για δεύτερη χρονιά το παιδικό τμήμα του Συλλόγου μας το Σάββατο 14.12.2019.

Η αντιπροσωπεία των μικρών χορευτών μας θα παρουσιάσει στην κεντρική σκηνή του Μύλου των Ξωτικών χορούς και τραγούδια από την περιοχή των Γρεβενών το πρωί του Σαββάτου στις 11.00.

Η χαρά μικρών και μεγάλων είναι μεγάλη καθώς θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο χριστουγεννιάτικο πάρκο  με το θεματικό “Ο Καρυοθραύστης στο Βασίλειο των Χριστουγέννων” και να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του.

Προτεραιότητα του συλλόγου μας αποτελεί η συμμετοχή μας σε τέτοιου είδους χορευτικές συναντήσεις κυρίως με τα παιδικά τμήματα μας διότι έτσι ενισχύουμε την κοινωνικότητα και τη δημιουργικότητα των παιδιών. Κάθε εκδρομή αποτελεί για τους μικρούς μας χορευτές μια μοναδική εμπειρία.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό όποιος γονέας ή παιδί επιθυμεί τη συμμετοχή του στην εκδρομή να δηλώσει συμμετοχή στα τηλέφωνα:

Μ. Γεωργίτση 6944830599, Κ. Γούση 6946973648, Β.Δήμζα 6972225871.

Για τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γρεβενών

This entry was posted on Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου, 2019 at 17:53 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply