Η Λέσχη Εργασίας Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Γρεβενών είναι στην ευχάριστη θέση να διοργανώσει στο φιλόξενο fuit art cafe, σήμερα Πέμπτη 21-11, 20:00 η ώρα, την προβολή του εμβληματικού ντοκιμαντέρ: « ¡Yallah! ¡Yallah!: Ποδόσφαιρο, Πάθος και Αντίσταση!», με τη παρουσία του σκηνοθέτη Cristian Pirovano.

Επτά άτομα και οι καθημερινές τους προσπάθειες να ξεπεράσουν τις δυσκολίες της ζωής στην σημερινή Παλαιστίνη. Οι λεπτομέρειες της καθημερινής τους ζωής, οι σχέσεις και η συνύπαρξη τους μας φέρνουν κοντά σε μια ιστορία ποδοσφαίρου, πάθους και αντίστασης.

Η ταινία, πρώτη επίσημη συμπαραγωγή Αργεντινής και Παλαιστίνης, έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 πόλεις και πάνω από 10 χώρες παγκοσμίως και έχει βραβευτεί σε πολυάριθμα φεστιβάλ κινηματογράφου σε Λατινική Αμερική και Ευρώπη.

ΥΓ: Στις 3 Σεπτεμβρίου 2019 η Cineplexx Ltd., η μεγαλύτερη εταιρεία διανομής στην Αυστρία, απαγόρευσε την πρεμιέρα της ταινίας στην Αυστρία γιατί θεωρήθηκε ότι ασκεί κριτική στο Ισραήλ..

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.