Σήμερα Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου με θέμα: «Λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας μέτρων για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις, παγετό και πλημμυρικά φαινόμενα, περιόδου 2019 – 2020».

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και τόνισε ότι κύριο μέλημα όλων πρέπει να είναι η πρόληψη και η έγκαιρη αντιμετώπιση των φαινομένων που προκύπτουν.
Στόχος της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων και η βέλτιστη δυνατή προετοιμασία όλων για μια ομαλή χειμερινή περίοδο.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Υποδιοικητής του 9ης Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού Ταγματάρχης κ. Περλεπές, , ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ. Ζαψαλής, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Τριγώνης Χρήστος και Τσικούρας Νικόλαος , η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Γρεβενών κ. Αλεξία Παπαθεοδώρου, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κος. Αθανασίου, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, της ΔΕΥΑΓ, ο πρόεδρος του Ε.Χ.Κ.Β. κ. Καραγιάννης Δημήτριος και πρόεδροι και εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων Δήμου Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.