Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Αρχίσαμε! (εικόνες)

16 Οκτωβρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Τον αγιασμό όλων των δράσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019. Μεταξύ άλλων, θέλοντας να δείξει το πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή μας στην Εκκλησία, τόνισε πως:
Στην Εκκλησία δεν ερχόμαστε για να περνάμε καλά, αλλά για να μάθουμε να αγωνιζόμαστε. Μετέχουμε στην ζωή της Εκκλησίας για να πετύχουμε την σωτηρία μας, την γιατρειά μας, γιατί είμαστε άρρωστοι, όχι γιατί είμαστε σεσωσμένοι αλλά για να σωθούμε. Πολλοί μας χαρακτηρίζουν ως δήθεν “καλούς” χριστιανούς. Όχι. Δεν είμαστε καλοί. Είμαστε άρρωστοι αλλά τουλάχιστον μέσα στο νοσοκομείο της Εκκλησίας με τους γιατρούς και τα φάρμακά της, ώστε να σωθούμε… Αγαπάμε τον Χριστό part time, δείχνοντας έτσι πως δεν αγαπάμε και τον εαυτό μας. Όλες οι δράσεις βοηθούν να μαθαίνουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας και τον Χριστό. Και ένα σκαλοπάτι να ανεβούμε κέρδος θα είναι“.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2019 at 11:31 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply