Στα Ιωάννινα
Στην πόλη των Ιωαννίνων βρέθηκε την Τρίτη 17-9-2019 ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Γιάννης Γιάτσιος με αφορμή την περιοδεία του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και των υπουργών της κυβέρνησης, στην ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Γιάτσιος είχε επαφές με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη, τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη και τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο.

Συζήτησε μαζί τους για διάφορα θέματα που αφορούν την Π.Ε. Γρεβενών και εστίασε στο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό η περιοχή σχετικά με την προμήθεια καυσόξυλων για τις ανάγκες θέρμανσης των κατοίκων των ορεινών περιοχών, ενόψει του επικείμενου χειμώνα και ζήτησε τη συνδρομή της κυβέρνησης προκειμένου να λυθεί άμεσα το ζήτημα παραδίδοντας και σχετικό υπόμνημα.

Παρών στις επαφές ήταν και ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Λάμπρος Χατζηζήσης καθηγητής στη σχολή Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.