Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος στον Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ

13 Σεπτεμβρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Τον Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ επισκέφθηκε την Παρασκευή 13-9-2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος όπου

έλαβε την ευλογία του Σεβασμιότατου με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Η εθιμοτυπική επίσκεψη έγινε σε πολύ ευχάριστο και θερμό κλίμα και ο Ποιμενάρχης μας και ο κ. Γιάτσιος αντάλλαξαν απόψεις για θέματα της Π.Ε. Γρεβενών όπως επίσης φιλανθρωπικά, κοινωνικά, εκκλησιαστικά και θρησκευτικά θέματα.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Δαβίδ αφού συνεχάρη τον Αντιπεριφερειάρχη, του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του και στα νέα του καθήκοντα με υγεία, ευλογία για το καλό όλων των Γρεβενιωτών.

Με τη σειρά του ο κ. Γιάτσιος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για τις ευχές, τη φιλοξενία του στο γραφείο της Ιεράς Μητρόπολης και τόνισε ότι θα είναι αρωγός τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, στο πολύτιμο έργο που προφέρει ο Σεβασμιότατος κ.κ. Δαβίδ στα Γρεβενά.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

This entry was posted on Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, 2019 at 21:36 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply