Ενημερωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 είχαν εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.

Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι παράθεσαν αναλυτικά τα προβλήματα του κλάδου στον Δήμαρχο ο οποίος για ακόμη μια φορά τους υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράστασή του. Ο Δήμαρχος τόνισε τη σημασία της απρόσκοπτης λειτουργίας του Νοσοκομείου για την περιοχή και τους γύρω νομούς, την ανάγκη ενίσχυσής του για την κάλυψη περισσότερων περιστατικών και δήλωσε την ικανοποίησή του για την μεταξύ τους συνεργασία στο θέμα της ενημέρωσης των πολιτών και της πρόληψης. Επιπλέον ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για το σημαντικό έργο που επιτελούν και για την αθρόα προσφορά δυνάμεων στη δημόσια υγεία.

Με τον Πρύτανη
Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη υποδέχθηκε στο γραφείο του την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης.
Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της άμεσης λειτουργίας της Φοιτητικής Εστίας που αφορά το Πανεπιστήμιο προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι επείγουσες στεγαστικές ανάγκες όσων φοιτητών ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τα σχετικά με το Αστρονομικό Πάρκο του Όρλιακα που εντάσσεται στις άμεσες προτεραιότητες του Δήμου Γρεβενών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.