Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Γρεβενών συμμετέχοντας  στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ  , καλεί όλους τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους   να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στο Συλλαλητήριο των Συνδικάτων  το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 2019, και ώρα 18,00 που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία των εγκαινίων της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.).

Όλοι μαζί διαδηλώνουμε την αντίθεσή μας στα αντεργατικά μέτρα, στη φτώχεια και την ανεργία στα εισοδήματα της  λαϊκής  οικογένειας, των μισθωτών και των συνταξιούχων.

Απαιτούμε πολιτικές που να έχουν επίκεντρό τους τον άνθρωπο ,την πλήρη και σταθερή εργασία ,αύξηση των εισοδημάτων .ενίσχυση και προστασία των εργατικών και κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων .

Καλούμε τους εργατοϋπαλλήλους να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 24620-22913  και 6974705625 ,κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες , ώστε να προγραμματιστεί η ενοικίαση λεωφορείων για την μετακίνησή τους . 

                                         Για την Διοίκηση   

Ο Πρόεδρος     Ο Γεν.Γραμματέας

Κυριαζίδης Λάζαρος    Σιαμίδης Παναγιώτης   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.