Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Γρεβενών καλεί τους εργαζόμενους στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ

4 Σεπτεμβρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Γρεβενών συμμετέχοντας  στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ  , καλεί όλους τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους   να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στο Συλλαλητήριο των Συνδικάτων  το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 2019, και ώρα 18,00 που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία των εγκαινίων της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.).

Όλοι μαζί διαδηλώνουμε την αντίθεσή μας στα αντεργατικά μέτρα, στη φτώχεια και την ανεργία στα εισοδήματα της  λαϊκής  οικογένειας, των μισθωτών και των συνταξιούχων.

Απαιτούμε πολιτικές που να έχουν επίκεντρό τους τον άνθρωπο ,την πλήρη και σταθερή εργασία ,αύξηση των εισοδημάτων .ενίσχυση και προστασία των εργατικών και κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων .

Καλούμε τους εργατοϋπαλλήλους να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 24620-22913  και 6974705625 ,κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες , ώστε να προγραμματιστεί η ενοικίαση λεωφορείων για την μετακίνησή τους . 

                                         Για την Διοίκηση   

Ο Πρόεδρος     Ο Γεν.Γραμματέας

Κυριαζίδης Λάζαρος    Σιαμίδης Παναγιώτης   

This entry was posted on Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2019 at 14:15 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply