Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 29-8-2019 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην αίθουσα συσκέψεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στα Κοίλα Κοζάνης με θέμα την ανταπόκριση του Πανεπιστημίου στην Πρόσκληση της Διαχειριστικής Αρχής του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας για υποβολή πρότασης χρηματοδότησης της κατασκευής του ΕΑΠΟ από το ΕΣΠΑ.

Από πλευράς του Πανεπιστημίου συμμετείχαν ο νεοεκλεγείς Πρύτανης κ. Θ. Θεοδουλίδης, με τους Αντιπρυτάνεις κ. Σ. Μαρόπουλο και Γ. Ιορδανίδη, καθώς και ο Διευθυντής Τεχνικών υπηρεσιών. Από πλευράς της Ομάδας προετοιμασίας του έργου συμμετείχαμε ο κ. Γ. Σειραδάκης, ο κ. Θ. Οικονόμου (μέσω Σκάιπ) και ο Κος Σπύρος Κάνουρας.Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό και γόνιμο κλίμα, ενώ τέθηκαν στο τραπέζι όλα τα ζητήματα που άπτονται της υποβολής της πρότασης και λήφθηκαν οι πρώτες αποφάσεις όσον αφορά στη δρομολόγησή τους.

Θα ακολουθήσει εντατική συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Πανεπιστημίου για την κατάρτιση και υποβολή του φακέλου στο ΕΣΠΑ το ταχύτερο δυνατόν, έως την εκπνοή της τεθείσας προθεσμίας της 31ης Δεκεμβρίου 2019.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία λοιπόν για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ και την έναρξη της υλοποίησής του μέσα στον ερχόμενο χειμώνα.

Διαβάστε στη Διαύγεια

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα

Ιωάννης Μπαϊνέτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.