Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η επιστροφή Δημοσθένη Κουπτσίδη στην ΕΠΟ

3 Σεπτεμβρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης


Παρόντων του εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ και του ανεξάρτητου
εμπειρογνώμονα των διεθνών συνομοσπονδιών, Πετρ Φούσεκ, συνεδρίασε την Δευτέρα (2/9) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Μεταξύ των αποφάσεων που πάρθηκαν ήταν να κλείσει και μια εκκρεμότητα που υπήρχε εδώ και καιρό και η οποία είναι σημαντική καθώς επηρεάζει και τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός της Εκτελεστικής.Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο οποίος είχε εκλεγεί στην Ε.Ε. της ΕΠΟ στις τελευταίες εκλογές, είχε αναγκαστεί να παραδώσει την θέση του λόγω παραπομπής του σε δίκη για υπόθεση που αφορούσε την θητεία του ως Νομάρχης και Δήμαρχος Γρεβενών.

Την θέση του στην ομοσπονδία πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιώργος Πανίδης, όμως εν τω μεταξύ, ο Δημοσθένης Κουπτσίδης αθωώθηκε από το δικαστήριο.

Έτσι, με σημερινή απόφαση της ΕΠΟ, ο Πανίδης επιστρέφει στα αναπληρωματικά μέλη και ο Κουπτσίδης, από την στιγμή που δεν έχει πλέον κώλυμα βάσει του νόμου, επιστρέφει κανονικά στην Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας.

Άρης Ασβεστάς στο Sport-fm.gr

This entry was posted on Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2019 at 11:17 and is filed under Α΄ Ε.Π.Σ. Γρεβενών, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, Β΄ Ε.Π.Σ. Γρεβενών, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply