Αντιπεριφερειάρχης στην ΠΕ Γρεβενών ο Γιάννης Γιάτσιος

Τους νέους αντιπεριφερειάρχες στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπιδης.

Όπως έγραψε το Kozanimedia θα είναι οι Γρήγορης Τσιούμαρης (Κοζάνη), Γιαννης Κιοσσές (Φλώρινα), Δημητρης Σαββόπουλος (Καστοριά) και Γιάννης Γάτσιος (Γρεβενά).


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Γιάννη Γιάτσιου:

Ο Ιωάννης Γιάτσιος, του Νικολάου και της Δέσποινας, είναι 43 ετών και κατάγεται από το Περιβόλι και την Αβδέλλα Γρεβενών.

Πέρασε τα μαθητικά του χρόνια στα Γρεβενά. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Γρεβενών και συνέχισε τις σπουδές του, αποκτώντας το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού. Από το 2005 αποτελεί μέλος του Τ.Ε.Ε. (Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας).

Στα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια συμμετείχε ως αθλητής στις ομάδες μπάσκετ του «Πρωτέα» και του «Αγίου Γεωργίου» Γρεβενών. Μέχρι και σήμερα συμμετέχει ενεργά σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της περιοχής.

Από το 2011 έως το 2013 διετέλεσε αντιπρόεδρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου «Πυρσός» Γρεβενών.

Εκλέχτηκε πρώτος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Γρεβενών στις εκλογές του 2010. Συμμετείχε, επί 2 χρόνια, στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας και στην Περιβαλλοντολογική Επιτροπή.

Το 2014 επανεκλέχτηκε περιφερειακός σύμβουλος.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη των Γρεβενών και είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης οικοδομικών υλικών.

Ζει στα Γρεβενά και είναι παντρεμένος με την ιατροδικαστή Χαρούλα Φλώρου.


Πρώτη έκπληξη: Εξελέγη η Καστοριανή Κοζατσάνη αντί του Γρεβενιώτη Φωλίνα στην Οικονομική Επιτροπή!

Την πρώτη έκπληξη στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο και προβληματισμό στην παράταξη Κασαπίδη ήρθε να δημιουργήσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την Οικονομική Επιτροπή!Ενώ στην προσυνεδρίαση της παράταξης είχε ανακοινωθεί από τον ίδιο ως πρόταση να εκλεγούν οι Κιάνας, Φωλίνας και Μάνος (στο ψηφοδέλτιο υπήρχαν και τρία ονόματα για αναπληρωματικά μέλη), στην ψηφοφορία εξελέγη η Δέσποινα Κοζατσάνη αντί του Γρεβενιώτη Αθανάσιου Φωλίνα, με 21 ψήφους, έναντι 20!


Πρακτικά, λοιπόν, πιθανόν κάποιος εκ των 21 συμβούλων της πλευράς Κασαπίδη δεν ψήφισε τον Αθανάσιο Φωλίνα, ο οποίος δεν έκρυβε τη δυσφορία του για την απρόσμενη αυτή εξέλιξη, ή κάποιος έκανε λάθος και μπερδεύτηκε!


Να σημειωθεί πως πρώτος αναδείχθηκε με 22 ψήφους ο Στέργιος Κιάνας

Τα νέα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όπως εξελέγησαν από το σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο είναι οι: 

Στέργιος Κιάνας, Δέσποινα Κοζατζάνη, Θωμάς Μάνος, Μαρία Καρυπίδου,Ηλίας Κάτανας και Γιώργος Χριστοφορίδης.


Αυτό είναι το προεδρείο του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου

Η Σιατιστινή Ευφροσύνη Ντιό είναι από σήμερα η νέα πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας. Εξελέγη ομόφωνα, δια βοής, στην πρώτη συνεδρίαση, όπως και οι Γιάννης Λιάσης στη θεση του αντιπροέδρου και Αποστόλης Τζώτζης στη θέση του γραμματέα.

Ρεπορτάζ και εικόνες από το kozanimedia.gr – Εικόνες και από το kozan.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.