ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 13η Π.Ε.Ε.Α. που έγινε στους Φιλιππαίους Γρεβενών 2-4 Αυγούστου 2019.

Ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας και ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας Θεσσαλονίκης ευχαριστούν θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην προετοιμασία και εκτέλεση αυτής της μεγάλης εκδηλώσεως.

Ευχαριστούμε πρωτίστως τους 50 και πλέον εθελοντές για την ανιδιοτελή και συνεχή προσφορά τους και την βοήθειά τους στην λύση δεκάδων προβλημάτων που φυσιολογικά αναφύονται σε μια τόσο μεγάλη εκδήλωση. Ευχαριστούμε επίσης τους 1000 και πλέον ανθρώπους που συμμετείχαν ως αστροπαρατηρητές, αστροφωτογράφοι, ομιλητές, κατασκηνωτές, οργανωτές και επισκέπτες για την άψογη συμπεριφορά τους απέναντι στο περιβάλλον και τους ανθρώπους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους θεσμικούς και διοικητικούς παράγοντες (Δήμος Γρεβενών, Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας) που με την δράση τους κατέστησαν δυνατή την επιτυχή περαίωση ενός τόσο μεγάλου και δύσκολου εγχειρήματος.

Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας, που έκαναν γνωστή την εκδήλωση, τους χορηγούς σίτισης και αναμνηστικών για την συνεχή υπηρεσία τους και τους οικονομικούς χορηγούς που κάλυψαν μέρος των εξόδων μας.

Όπως είναι φυσικό, σε μια τόσο μεγάλη και από πολλούς παράγοντες εξαρτώμενη εκδήλωση, θα υπήρξαν αστοχίες, παραλείψεις και ατέλειες. Ζητούμε συγνώμη γι’ αυτές ενώ ήδη επεξεργαζόμαστε τρόπους για την μείωση- μέχρις εξαφανίσεως- τους.
Καλή αντάμωση στην επόμενη Π.Ε.Ε.Α.

Η οργανωτική επιτροπή
της 13ης Π.Ε.Ε.Α.
Πολλές εικόνες στον ΑΕΤΟ
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.