Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αλλαγές στο νέο περιφερειακό συμβούλιο Δυτ. Μακεδονίας: Τρεις εκλέγει τελικά στην ΠΕ Γρεβενών η παράταξη του Γιώργου Κασαπίδη – Δείτε όλες τις αλλαγές…

7 Αυγούστου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Αλλαγές στη σύνθεση του νέου περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, προκύπτουν μετά την εκδίκαση της ένστασης, που είχε υποβάλλει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Λάμπρος Χατζηζήσης, στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, με το συνδυασμό του νέου περιφερειάρχη, Γιώργου Κασαπίδη.

Το εκλογοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την ένσταση του κ. Χατζηζήση και έτσι ο ίδιος εκλέγεται ως περιφερειακός σύμβουλος, καθώς η παράταξη του κ. Κασαπίδη θα πάρει 3η έδρα στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, χάνοντας όμως αντίστοιχα την 5η έδρα στην Περιφερειακή Ενότητα της Καστοριάς, την οποία είχε καταλάβει ο κ. Αναστάσιος Γωγούσης.Από την πλευρά της, η Λαϊκή Συσπείρωση, με επικεφαλής τον Αθανάσιο Χαστά, χάνει την έδρα στα Γρεβενών, την οποία είχε καταλάβει ο κ. Στέργιος Λιάμπας και κερδίζει τη 2η έδρα της στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, την οποία καταλαμβάνει ο Βασίλης Καραντζίδης, ο οποίος είναι εκλεγμένος και στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο.

Από την πλευρά του η παράταξη του σημερινού περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρου Καρυπίδη, χάνει την έδρα στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, την οποία είχε ο κ. Αβραάμ Θεοδωρίδης και κερδίζει 2η έδρα στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς στην οποία καταλαμβάνει ο κ. Ναούμ Μαρκόπουλος.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

This entry was posted on Τετάρτη, 7 Αυγούστου, 2019 at 21:30 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply