Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα 10 επαγγέλματα που θα έχουν εξαφανιστεί μέχρι το 2026

25 Ιουλίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Εργαζόμενοι σε Î³ÏÎ±Ï†ÎµÎ¯Î¿Η τεχνολογία και η αυτοματοποίηση έχει απλοποιήσει την καθημερινότητα και έχει κατακλύσει και την εργασία. Πλέον είναι σύνηθες να εμφανίζονται καινούργια επαγγέλματα, την ώρα που άλλα εξαφανίζονται.

Την ώρα που νέα επαγγέλματα κάνουν την εμφάνισή τους και η τεχνολογία τα στηρίζει, παρέχοντάς τους περισσότερες δυνατότητες, όπως της εργασίας μέσω ενός smartphone, υπάρχουν και εκείνα που μέσα στα επόμενα επτά χρόνια δεν θα υπάρχουν πια. Μπορεί να θεωρείτε πως οι γραμματείς είναι ένα επάγγελμα που θα έχει διάρκεια στον χρόνο, ωστόσο, φαίνεται πως είναι ένα από τα επαγγέλματα που θα εξαφανιστούν.

Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς που δημοσιεύει το economistas.gr,  τα επαγγέλματα αυτά δεν θα καταφέρουν να επιβιώσουν στο μέλλον λόγω της ραγδαίας τεχνολογικής προόδου.

Τα 10 επαγγέλματα που θα εξαφανιστούν μέχρι το 2026

  1. Μοντελίστ
  2. Γραμματείς
  3. Νομικοί γραμματείς
  4. Χειριστές μηχανημάτων λείανσης και στίλβωσης
  5. Υπάλληλοι σε τηλεφωνικά κέντρα
  6. Διαχειριστές υπολογιστών
  7. Μεταλλουργοί
  8. Επισκευαστές ωρολογίων
  9. Δημοτική αστυνομία
  10. Χειριστές μηχανημάτων γραφείου

This entry was posted on Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2019 at 08:11 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply