Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Ανδρέα Καλύβα

17 Ιουλίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Δημάρχου Γρεβενών:

Αποχαιρετούμε σήμερα τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κηπουρείου Ανδρέα Καλύβα. Αυτό το χαμογελαστό και ευγενικό παιδί. Όλα αυτά τα πέντε χρόνια που συνεργαστήκαμε στενά παρατηρούσα την επιμονή, την υπομονή και κυρίως την ηρεμία με την οποία διεκδικούσε το καλύτερο δυνατόν για το Κηπουρειό που τόσο αγαπούσε. Την αγάπη του αυτή ο Αντρέας την απόδειξε με το παραπάνω όλα αυτά τα χρόνια και αυτό του το αναγνωρίζουμε όλοι, Κηπουριώτες και μη.Η μοίρα όμως θέλησε να είναι μικρό το νήμα της ζωής του και για ακόμη μια φορά ο παραλογισμός του θανάτου μάς βύθισε σε μεγάλη θλίψη. Το μόνο που μένει για εμάς που μένουμε πίσω είναι να κρατάμε τα καλύτερα στοιχεία του εκλιπόντος ως παράδειγμα στη ζωής μας.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Αντρίκο, φίλε και συνοδοιπόρε, καλό παράδεισο!

Γιώργος Δασταμάνης
Δήμαρχος Γρεβενών

Συλλυπητήριο Μήνυμα Δημοτικής Παράταξης «Μαζί συνεχίζουμε» Δήμου Γρεβενών

Η ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κηπουρειού Ανδρέα Καλύβα γέμισε με θλίψη την τοπική κοινωνία των Γρεβενών και του χωριού του.

Τα Γρεβενά από χθες πενθούν έναν άνθρωπο της Αυτοδιοίκησης, έναν άνθρωπο με ήθος και αγάπη για το χωριό και τους συγχωριανούς του, έναν αγωνιστή της ζωής.

Εκφράζουμε προς τους οικείους του τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί συνεχίζουμε»

Δημοσθένης Κουπτσίδης
και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

This entry was posted on Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2019 at 10:18 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply