Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα Γρεβενά υποδέχτηκαν την Τίμια Κάρα του Οσίου Νικάνορος (εικόνες + video)

10 Ιουλίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Με αισθήματα χαράς και ιερής συγκίνησης υποδέχτηκαν και φέτος οι πιστοί της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών, την Τίμια Κάρα του Οσίου Πατρός ημών Νικάνορος του Θαυματουργού, από την Ιερά Μονή Ζάβορδας, το απόγευμα του Σαββάτου, 6 Ιουλίου 2019, στο ιστορικό Ρολόι της Πλατείας Ελευθερίας.

Την Τίμια Κάρα του Οσίου Νικάνωρος, μετέφερε στην πόλη των Γρεβενών ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Ζάβορδας Αρχιμ. Σεραφείμ με συνοδεία της Αδελφότητος.Το σύνολο σχεδόν των ιερέων της Ι. Μητροπόλεως Γρεβενών, άγημα του Τμήματος Παραδοσιακών  χορών του Δήμου Γρεβενών, οι αρχές της πόλης καθώς και πλήθος φιλάγιων πιστών, περίμεναν με ανυπομονησία την Τίμια Κάρα του Οσίου Νικάνωρος και με Λιτανεία κατευθύνθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου τελέστηκε Μέγας Ἑσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας.

Οι πιστοί με τάξη και ευλάβεια, προσκύνησαν την Τίμια Κάρα του Οσίου Νικάνορος, η οποία θα παραμείνει προς προσκύνηση στον Μητροπολιτικό Ναό των Γρεβενών μέχρι το πρωί της Τετάρτης, 19 Ιουλίου 2019.

Ρεπορτάζ του Απόστολου Γαϊτάνη για τον FLASH:
Εικόνες από την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών:

This entry was posted on Τετάρτη, 10 Ιουλίου, 2019 at 11:23 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply