Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανδρέας Πάτσης: “H νεολαία των Γρεβενών διεκδικεί το μέλλον της” … (video)

1 Ιουλίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Την Παρασκευή 28.06 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή με την ΝΔ, Ανδρέα Πάτση στο φουαγιέ του Κέντρου Πολιτισμού Γρεβενών.

Ήταν ένας ανοιχτός διάλογος με τη νεολαία, με την ενεργή συμμετοχή των παρευρισκομένων, όπου διατυπώθηκαν ανησυχίες σχετικά με το μέλλον του τόπου, τα αδιέξοδα των επαγγελματιών καθώς και προβληματισμοί για την επόμενη μέρα.

Ο Ανδρέας Πάτσης, πιστός στο όραμά του για τον νομό, τοποθετήθηκε για όλα τα θέματα που τέθηκαν και μέσα από τις ερωτήσεις που δέχθηκε έδωσε το προσωπικό του στίγμα για την επόμενη μέρα των Γρεβενών.

Με σκληρή δουλειά, με καθοδήγηση, δίπλα στα προβλήματα, με σταθερούς στόχους, έμπνευση και έναν βουλευτή που δεν θα αρκεστεί στη μικροπολιτική ικανοποίηση των αναγκών αλλά σε ουσιαστική βοήθεια της τοπικής κοινωνίας μέσα από καινοτόμες ιδέες και προσβάσεις στην Κεντρική Διοίκηση θα προχωρήσουμε όλοι μαζί, δημιουργώντας τον νομό που ονειρευόμαστε.

Δείτε αποσπάσματα από την συγκέντρωση στο video:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

This entry was posted on Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2019 at 07:15 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply