Την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, εν όψει των Καλοκαιρινών διακοπών του 2019, θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών “ΕΛΠΙΔΑ” την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019, στις 7.30 μ.μ. στον καταπράσινο κήπο των εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Μ Η Λ Ι Ω Ν Η Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της “ΕΛΠΙΔΑΣ” καλεί τα μέλη καί τους φίλους του Συλλόγου να παρευρεθούν για να δώσουμε μαζί νόημα στην εκδήλωση, μιάς και θα είναι η τελευταία συνάντηση λόγω των Καλοκαιρινών Διακοπών.

Θα ενημερωθούμε για τα πεπραγμένα τα εξαμήνου, θα κάνουμε προτάσεις, κριτική, διαπιστώσεις. Θα περάσουμε μαζί ένα ευχάριστο και ενδιαφέρον βράδυ, που τόσο έχουμε ανάγκη, με καφέ, αναψυκτικά, φαγητό, κατά βούληση του καθένα.

Τονίζουμε δε ότι η “ΕΛΠΙΔΑ” δεν κάνει Διακοπές, μένει Γρεβενά για όποιον τη χρειάζεται. Για όποιον δεν έχει που αλλού να ακουμπήσει. Εκατοντάδες μέλη και φίλοι δίνουν αυτή τη δυνατότητα στην ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ .

Φίλοι που ανακαλύπτουν τρόπους γλυκούς, μελωδικούς, αθόρυβους για να προσφέρουν τον ώμο τους και την αγκαλιά τους σε αυτούς που κουράστηκαν από την πολύχρονη ταλαιπωρία της κρίσης.

Θα χαρούμε να σας έχουμε, για μία ακόμα φορά δίπλα μας, θα μας δώσετε δύναμη για να συνεχίσουμε.

Το Δ. Σ. της “ΕΛΠΙΔΑΣ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.