Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι
Με το πέρας των εκλογικών διαδικασιών του συλλόγου μας
θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους. Με την απλόχερη ψήφο σας δείξατε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και με εκλέξατε στο Δ.Σ. του συλλόγου των κλάδων μας, Δασκάλων, Νηπιαγωγών και των ειδικοτήτων(μονίμων, αναπληρωτών, ωρομισθίων) που ανήκουν και προσφέρουν διδακτικό έργο στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Όλη αυτή η στάση σας με γεμίζει με εσωτερική δύναμη για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στα νέα μου καθήκοντα. Ταυτόχρονα αντιλαμβάνομαι την πρόθεση και τον τρόπο με τον οποίο ″εκφραστήκατε″, εξωτερικεύοντας (δια της ψήφου σας) τις προσδοκίες σας από το νέο Δ.Σ. του συλλόγου μας για ενότητα και συμπόρευση.Πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να αφήσουμε πίσω μας όλες τις μεταξύ μας, κατά καιρούς, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις και συνδικαλιστικές-προσωπικές φιλοδοξίες. Μέσω του συλλογικού οργάνου (Δ.Σ.) και μιας εσωτερικής εστίας ελέγχου των σκέψεων μας πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια τους κλάδους μας. Με σύνεση, σύμπνοια και υπομονή να χαράξουμε τη ρότα που θα μας οδηγήσει στα επίνεια των εκπαιδευτικών και κοινωνικών στόχων που πηγάζουν μέσω του λειτουργήματός μας.

Τέλος, σας εύχομαι όλες και όλους με τη λήξη του διδακτικού έτους και την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών, υγεία, οικογενειακή ευτυχία και άφθονη ξεκούραση.

Με σεβασμό και εκτίμηση

Δημήτρης Γ. Μπέης
Δάσκαλος ΠΕ70

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.