Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στο ευρωπαϊκό Κ23 με ατομικό ρεκόρ η Γρεβενιώτισσα Ελένη Κουτσαλιάρη

19 Ιουνίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Η Ελένη Κουτσαλιάρη με άλμα στα 6.34μ. (+1.5) στα Παπαφλέσσεια έπιασε το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23.

Το είχε δείξει από την αρχή της χρονιάς ότι ήταν σε καλή κατάσταση και κυνήγησε το όριο σε αρκετούς αγώνες. Σήμερα η επίδοση που κυνηγούσε επιτέλους της βγήκε στα Παπαφλέσσεια της Καλαμάτας, και μάλιστα ήταν 9 πόντους πάνω από το 6.25μ. που χρειαζόταν για να πάει στην πόλη της Σουηδίας, κάνοντας και ατομικό ρεκόρ (είχε 6.30μ.).

Με τη παρουσία της Κουτσαλιάρη στην αποστολή γίνεται το 2/2 για την πόλη των Γρεβενών στο αγώνισμα του άλματος εις μήκος, αφού η Ελληνίδα άλτρια ξεκίνησε και αυτή στο γκρουπ του Βαγγέλη Παπανίκου μαζί με το Μίλτο Τεντόγλου.

Τον αγώνα στην Καλαμάτα τον κέρδισε η Αμερικανίδα Σαβάνα Κάρσον που πήδηξε 6.38μ. (+0,4), ενώ δεύτερη ήταν η Οξάνα Κορένεβα με 6.37μ. (0.2) με την Κουτσαλιάρη να είναι τρίτη με το 6.34μ. (+1,5).

sportsfeed 

This entry was posted on Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2019 at 19:46 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΣΤΙΒΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply