Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΔΕΥΑ Γρεβενών: Διακοπές νερού…

10 Ιουνίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Η Δ.Ε.Υ.Α.Γρεβενών ανακοινώνει ότι η συντήρηση του κεντρικού αγωγού ύδρευσης
(αντικατάσταση τμήματος), ο οποίος τροφοδοτεί την πόλη των Γρεβενών με νερό, θα ολοκληρωθεί σήμερα Τετάρτη 12/06/2019 και μέχρι το απόγευμα θα αποκατασταθεί η υδροδότηση στα Δ.Δ. Κυρακαλής, Ελάτου & τον οικισμό του Δοξαρά (συμπεριλαμβανομένου του οικισμού της Αγάπης).Ανακοινώνεται επίσης ότι λόγω εργασιών επισκευής του Α΄ κλάδου ύδρευσης αύριο Πέμπτη 13/06/2019 θα διακοπεί η υδροδότηση στα Δ.Δ. Σύδενδρο & Κάστρο. Τα Δ.Δ. Ροδιάς και Καληράχης θα υδροδοτούνται μόνο από τον Β΄ κλάδο ύδρευσης και ενδέχεται να παρουσιαστούν διακοπές. Οι εργασίες επισκευής θα ολοκληρωθούν μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής 14/06/2019, αλλά η υδροδότηση των Δ.Δ. θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής 14/06/2019.

Τα Δ.Δ. Αμυγδαλιές, Μεγάλο & Μικρό Σειρήνι & Ελέυθερο Α & Β, θα υδροδοτούνται αποκλειστικά και μόνο από το βοηθητικό σύστημα ύδρευσης (γεωτρήσεις) και παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να μην κάνουν σπάταλη στη χρήση νερού προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα ολικής έλλειψης νερού σε κάποιες περιοχές.

Εκ της ΔΕΥΑΓ

This entry was posted on Δευτέρα, 10 Ιουνίου, 2019 at 15:55 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply