Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες

Με την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στα  Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, εύχομαι καλή επιτυχία στην καθεμιά και στον καθένα σας.

Εμπιστευθείτε τις δυνάμεις σας και με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ηρεμία, διεκδικήστε την πορεία ζωής που επιθυμείτε. Οι εκπαιδευτικοί  μας και οι γονείς σας είναι δίπλα σας, για να υποστηρίξουν την πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σας διαβεβαιώνει, ότι και φέτος έχει διασφαλίσει το κύρος, την αξιοπιστία και το αδιάβλητο των εξετάσεων.

Στις φετινές εξετάσεις στην Περιφέρειά μας λαμβάνουν μέρος 2266 μαθητές Γενικών Λυκείων σε 18 εξεταστικά κέντρα και 720 μαθητές ΕΠΑΛ σε 5 εξεταστικά κέντρα. Η διαδικασία των εξετάσεων υποστηρίζεται από  853 επιτηρητές εκπαιδευτικούς, ενώ στις αναγκαίες επιτροπές συμμετέχουν 256 εκπαιδευτικοί και το προβλεπόμενο διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό των Υπηρεσιών μας. Στα  Βαθμολογικά Κέντρα της Περιφέρειάς μας θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους 284 εκπαιδευτικοί.

Τέλος, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει τους υποψήφιους και τους γονείς τους ότι, ήδη από τις 3/6/2019, σε συνεργασία με το ΠΕΚΕΣ και τα ΚΕΣΥ Δυτικής Μακεδονίας, έχει εξασφαλισθεί  η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης από ψυχολόγους της Διεύθυνσής μας καθημερινά και για όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων, από τις 09:00 έως τις 14:00, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Μακεδονίας.

Για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης, μπορείτε να απευθύνεστε στους  εκπαιδευτικούς τα ονόματα και τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων παρατίθενται στον πίνακα που ακολουθεί.

ΠΕΡ. ΕΝΟΤΗΤΑ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥ-ΤΙΚΟΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΡ. ΤΗΛΕ

ΦΩΝΟΥ

ΓΡΕΒΕΝΑ Σίσκου

Αθηνά

Ψυχολόγος ΚΕΣΥ 24620

23104

Στάμπλιακας Γιώργος Ψυχολόγος ΕΔΕΑΥ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Πατρώνου

Μαρίνα

Ψυχολόγος ΚΕΣΥ 24670

44021

Ραφαήλ

Ευστράτιος

Ψυχολόγος ΚΕΣΥ
ΚΟΖΑΝΗ Γκιαούρη

Στέλλα

Ψυχολόγος ΚΕΣΥ 24610

36145

Μαλούτα

Ανθή

Ψυχολόγος ΚΕΣΥ
Τζαγαδούρη

Ζωή

Ψυχολόγος ΕΔΕΑΥ 24610

25183

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ Πουταχίδου

Όλγα

Ψυχολόγος ΕΔΕΑΥ 24630

81144

ΦΛΩΡΙΝΑ Σκενδέρης

Ιωάννης

Ψυχολόγος ΚΕΣΥ 23850

45611

Παπανικολάου Σταυρούλα Ψυχολόγος ΚΕΣΥ

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.