Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Αστέρας Γρεβενών ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ…

8 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜHΝYΜΑ

Οι αγώνες των play off ανόδου που διεξήχθησαν στην πόλη μας μετά από 33 χρόνια έλαβαν τέλος με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον σύλλογό μας.

Η άνοδος στη Α2 Εθνική κατηγορία βόλεϊ γυναικών είναι γεγονός και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ανθρώπους και φορείς που βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Πρώτον, ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Γρεβενών που παρείχε όλες τις διευκολύνσεις για τη φιλοξενία των ομάδων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, που ήταν μαζί μας και μας στήριξαν έμπρακτα σε αυτές τις δύσκολες εποχές και ήταν δίπλα μας από την αρχή της προσπάθειάς μας.
Οι αθλήτριές μας κέρδισαν το σεβασμό και την αγάπη όλου του κόσμου και τις ευχαριστούμε για τον αγώνα τους και την προσπάθειά τους.
Επίσης τους προπονητές και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.
Τους γιατρούς , Παπαξάνθη Θ. Μασμανίδη Ν. Λιάντση Α. Τζηρά Δ. Τσιρώνα Ν. Διβιδή Γ. Χ’’ηλίου Ι. για την ιατρική κάλυψη όλων των αγώνων.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που ήταν παρών όλες τις μέρες στο γήπεδο, μας στήριξε, μας εμψύχωσε για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και μας έδειξε για άλλη μια φορά πόσο πολύ διψάει για ανάλογες επιτυχίες.

This entry was posted on Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2019 at 12:11 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΪ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply