Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον κύπριο serial killer ο οποίοςμέχρι και λίγες ημέρες πριν συλληφθεί φωτογράφιζε τα σημεία στα οποία είχε πετάξει τις σορούς των γυναικών που είχε δολοφονήσει.

Οι κυπριαρχές Αρχές με τη συνδρομή ειδικών εμπειρογνωμόνων από την Scotland Yard προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του κατ΄ ομολογία 35χρονου δολοφόνου καθώς και να ερευνήσουν αν ο «Ορέστης» είχε σκοτώσει και άλλες γυναίκες στο παρελθόν.

Όπως έχει ήδη διαφανεί, ο ίλαρχος δρούσε σε γνώριμες για τον ίδιο περιοχές, τις οποίες γνώριζε τόσο μέσα από την επαγγελματική του ιδιότητα, όσο και μέσα από το «πάθος» του για την φωτογραφία.

Τόσο το παλιό μεταλλείο της Κοκκινόγειας όσο και η Κόκκινη Λίμνη, όπως αναφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα sigmalive.com,  είχαν μπει στο φωτογραφικό φακό του 35χρονου. Από τα «κάδρα» του δεν έλειψαν όμως και οι άλλες τοποθεσίες που φωτογράφιζε. Μια απ’ αυτές τις τοποθεσίες είναι και το πεδίο βολής της Ορούντας, εκεί όπου υπέδειξε στους ανακριτές ότι βρίσκεται ένα ακόμη θύμα του. Επρόκειτο για γυναίκα από το Νεπάλ η οποία εντοπίστηκε σε λάκκο στην περιοχή Κάμπος του Μύλου, λίγα μέτρα μακριά από το πεδίο βολής Ξυντούς.

Κι ενώ ο 35χρονος δήλωσε ότι δεν θυμάται ακριβώς πότε σκότωσε την άτυχη γυναίκα, πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ αναφέρουν ότι ο ίδιος βρέθηκε στο πεδίο βολής τον περασμένο Νοέμβριο για σκοπούς προγραμματισμένης νυκτερινής άσκησης της μονάδας του. Η εν λόγω άσκηση της Εθνικής Φρουράς είχε διακοπεί άδοξα, λόγω «εισβολής» των κατοίκων στον χώρο οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την ασφάλειά τους. Ίδιες πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ αναφέρουν ότι ενώ ο 35χρονος έδιδε στρατιωτικά προστάγματα κατά τη διάρκεια της άσκησης, παράλληλα φωτογράφιζε την ευρύτερη περιοχή αφού στα χέρια του κρατούσε και την φωτογραφική του μηχανή.

Ντοκουμέντα που έχει στην κατοχή του ΣΙΓΜΑ από την μέρα της συγκεκριμένης άσκησης δείχνουν τα τεθωρακισμένα τροχοφόρα σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου εντοπίστηκε η νεκρή γυναίκα από το Νεπάλ.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών οι σκληροί δίσκοι των Η/Υ

Τόσο η φωτογραφική του, όσο και τα δεδομένα από τους σκληρούς δίσκους των ηλεκτρονικών του υπολογιστών βρίσκονται στο μικροσκόπιο των μελών του τμήματος καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος που καθημερινά ξετυλίγουν ολοένα και περισσότερο το κουβάρι της δράσης του διαδικτυακού κατά συρροή δολοφόνου, «Ορέστη».

«Βαρέθηκα, θέλω να πάω φυλακή»

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα σήμερα το πρωί, αποκαλύφθηκε από κυπριακά μέσα πως αντέδρασε όταν κατάλαβε ότι η Αστυνομία είναι ενήμερη για όλα τα στοιχεία που τον συνδέουν με τους φόνους επτά γυναικών. «Βαρέθηκα. Θέλω να πάω φυλακή. Φέρτε ένα χαρτί να σας τα γράψω όλα» ανέφερε ο κύπριος serial killer.

 Ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, Νίκος Μεταξάς αναγκάστηκε να μιλήσει για τα επτά θύματα του, μόνο όταν διαπίστωσε πως η αστυνομία είχε στα χέρια της στοιχεία που τον συνέδεαν άμεσα με τις δολοφονίες. Όπως αποκαλύπτει στη σημερινή του έκδοση ο «Π», μετά την παραδοχή του δεύτερου φόνου της 28χρονης Φιλιππινέζας Arian Palanas Lozano, ο ίλαρχος επαναξιολόγησε τη στάση του και αποφάσισε να πει όσα αυτός επέλεξε να πει, αφού πλέον ήταν βέβαιος ότι ούτως ή άλλως αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, όταν επέστρεψε στα αστυνομικά κρατητήρια, μετά το δικαστήριο που ενέκρινε για δεύτερη φορά διάταγμα κράτησης, είπε τους ανακριτές με κυνικό τρόπο: «Βαρέθηκα. Θέλω να πάω φυλακή. Φέρτε ένα χαρτί να σας τα γράψω όλα». Ακολούθησε η ομολογία του, την οποία έγραψε μόνος του σε δέκα κόλλες χαρτί. Παραδέχθηκε 6 φόνους και έναν θάνατο (της 6χρονης Sierra) την οποία ισχυρίζεται ότι δεν δολοφόνησε αλλά ότι την βρήκε νεκρή από αναρρόφηση εμεσμάτων και πέταξε το πτώμα της στη λίμνη του Ξυλιάτου.

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.