ΑΕΡΑΤΑ-ΣΕΙΡΗΝΑ 2-0

Μπροστά σε 500 περίπου φιλάθλους, έγινε πολύ καλός ποιοτικά αγώνας, μέσα σε άριστο κλίμα από όλους τους συντελεστές, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αμφίρροπα εξελίχθηκε η συνάντηση, καθώς οι αντίπαλοι τα έδωσαν όλα για το τρόπαιο.
Ισορροπημένο το πρώτο μέρος, στην επανάληψη η Σειρήνα του Νίκου Τόλη μπήκε πιο δυνατά, ωστόσο τα Αεράτα του Νίκου Μπαλοδήμου βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν και να κατακτήσουν το κύπελλο.
Στο 6΄ σουτ του Τζάτζη πέρασε δίπλα από το δοκάρι.
Στο 46΄ ο Κυρατλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Λιάκα, στο 49΄ σουτ του Μπαλοδήμου απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Κυρατλίδης.
Στο 57΄ μετά από φάουλ του Μπόζιαρη, ο Μπλάντος έπιασε κεφαλιά κι απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπακιρτζής. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπλάντος από πολύ καλή θέση έπιασε κεφαλιά κι απέκρουσε ενστικτωδώς ο Μπακιρτζής σε κόρνερ.
Στο 74΄ μετά από ωραία σέντρα του Μπαλοδήμου, ο Σκέρντι Χαματάι με πλασέ πέτυχε το 1-0.
Στο 91΄ κι ενώ όλοι οι παίκτες της Σειρήνας είχαν βγει μπροστά διεκδικώντας την ισοφάριση, ο Μπακιρτζής απομάκρυνε την μπάλα, έφυγε μπροστά ο νεαρός 14χρονος Πελοπίδας Τζιαμπίρης και πέτυχε το 2-0, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.



ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Από τα Γρεβενά Αεράτα ξεχώρισαν οι Μπατακόιας, Θ. Βασιλόπουλος, Χαματάι, από τη Σειρήνα οι Μπλάντος, Ασλανίδης, Λιούρας.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Μωυσιάδη (Στεφούλης, Φαλτάκας), έτσι όπως αρμόζει σε τελικό κυπέλλου. Τέταρτος διαιτητής ο Τσιακστάρας.
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Μπακιρτζής, Γαβρίδης (87΄ Κουπτσίδης), Μπατακόιας, Αλ. Βασιλόπουλος (76΄ Καραμπάλιος), Ζιαγκλιαβός, Θ. Βασιλόπουλος, Λιάκας (52΄ Χίσεν), Μπαλοδήμος, Χαματάι, Τζάτζης (77΄ Τζιαμπίρης), Σάλλα.
ΣΕΙΡΗΝΑ: Κυρατλίδης, Πετκανάς (66΄ Παπανικολάου), Φαρμάκης, Παπαδόπουλος, Ασλανίδης, Χαντάβας, Λιούρας, Πιπέργιας, Μήττας (56΄ Τσιάρας), Μπόζιαρης, Μπλάντος (89΄ Φούντογλου).
*Πριν από τον αγώνα ο Τάκης Ασλανίδης, εκ μέρους της Σειρήνας, τίμησε τον προπονητή των Αεράτων, Νίκο Μπαλοδήμο, για την πολυετή προσφορά του:

Δηλώσεις:





Απονομές:

Πανηγύρια:

Εικόνες:

Πολλές εικόνες στον ΑΕΤΟ



 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.