Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα τρία ζώδια που αγγίζουν την παράνοια

14 Απριλίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Υπάρχουν ζώδια που είναι κουλ και άλλα που καταφέρνουν κάθε φορά και αγγίζουν την παράνοια. Είναι τα ζώδια που μπορούν να αντιδράσουν αψυχολόγητα και να αρχίσουν να λένε τα δικά τους με την παραμικρή αφορμή, δημιουργώντας στιγμές απόλυτης παράνοιας χωρίς λόγο.

Ποια είναι αυτά;

Λέων

Για έναν Λέοντα, που είναι και ένα από τα αναξιόπιστα ζώδια, η κατάσταση είναι άσπρο ή μαύρο. Βλέπουν τις καταστάσεις τόσο μονόπλευρα που δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να βρεθούν στη θέση του άλλου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές να φέρονται παράλογα και να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να υπολογίζουν τους γύρω τους.

ΥδροχόοςΕνα από τα χαρακτηριστικά που κάνει τους Υδροχόους κακούς φίλους, είναι ότι… είναι ισχυρογνώμονες που «σκάνε» γάιδαρο. Θέλοντας, λοιπόν, να υπερασπιστούν την άποψή τους, ακόμα και όταν είναι λάθος, μπορούν να περάσουν σε επίπεδο παράνοιας και να αρχίσουν να μονολογούν, λέγοντας τα δικά τους.

Ιχθείς

Καλώς ήρθατε στον κόσμο τους. Κανείς δεν καταλαβαίνει τι γίνεται στο μυαλό ενός Ιχθύ, που είναι μεταξύ άλλων και ένα από τα πιο αγχώδη ζώδια. Τη μια στιγμή μπορεί να είναι ήρεμοι και την άλλη να τρελαίνονται. Μην δουν έναν κόκκο καφέ στο πάτωμα ή τα πιάτα άπλυτα, θα στήσουν ομηρικό καβγά χωρίς ουσιαστικό λόγο.

iefimerida 

This entry was posted on Κυριακή, 14 Απριλίου, 2019 at 23:55 and is filed under ΖΩΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply