Με τον συνδυασμό “Ανατροπή Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας” του Κώστα Παλάσκα, κατέρχεται υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, η Μαρία Καλέσογλου.

Η ίδια αναφέρει:

Γεννήθηκα στα Γρεβενά το 1981 και μεγάλωσα στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών.

Είμαι μητέρα ενός παιδιού.

Προέρχομαι από αγροτική οικογένεια, η οποία παράλληλα διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση.

Η μητέρα μου είναι η Αναστασία και πατέρας μου ήταν ο Κώστας Καλέσογλου, ο οποίος ήταν μουσικός.

Σπούδασα στο ΤΕΙ Λάρισας στη σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας του τμήματος Φυτικής Παραγωγής.

Εργάστηκα στο Περιφερειακό Εργαστήριο Γεωργικών Εφαρμογών και Ανάλυσης Λιπασμάτων (ΠΕΓΕΑΛ), στον Ελληνικό Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ), στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), στην Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Λάρισας καθώς και στον Εθνικό Οργανισμό Παροχών Υπηρεσιών Υγείας ( ΕΟΠΥΥ).

Ελπίζω με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Παλάσκα, τον οποίο ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνει, να με συμπεριλάβει στον Συνδυασμό “Ανατροπή Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας”, να μπορέσω να  συμβάλλω αποτελεσματικά στην επίλυση προβλημάτων του αγροκτηνοτροφικού τομέα, διότι ο κλάδος στον Νομό μας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τα οποία θα πρέπει να επιλυθούν άμεσα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.