Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με τον επί 17 χρόνια τραγουδιστή φυγά.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής φυγάς όχι μόνο έκανε λαμπρή καριέρα στην τοπική τηλεόραση της Κρήτης, αλλά σύμφωνα και με νέες πληροφορίες υποδυόταν τον γιο της Τσοπέη και τον κουμπάρο του Μπάρκουλη.

Μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με την ζωή που έκανε ο Ελληνας τραγουδιστής φυγάς, αφού δραπέτευσε σαν κύριος από τις φυλακές της Αλικαρνασσού το 2002, ένα παρ΄ολίγον θύμα του έκανε μία δημοσίευση για τον τραγουδιστή στο Facebook αποκαλύπτοντας πως εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες.

Ο άνδρας, ο οποίος ενημερώθηκε για την δράση του Ελληνα τραγουδιστή φυγάστα μίντια, αποκάλυψε μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του στο Facebook πως τον έχει γνωρίσει, καθώς ο τραγουδιστής και δημοσιογράφος του είχε κάνει πρόταση για δουλειά.

Ο «τραγουδιστής» που δραπέτευσε από τις φυλακές το 2002 στην Κρήτη
Ο «τραγουδιστής» που δραπέτευσε από τις φυλακές το 2002 στην Κρήτη

Εξηγώντας πως κατάφερε να μην πέσει στα δίχτυα του τραγουδιστή φυγά, καθώς κατάλαβε εξαρχής πως κάτι τρέχει με τον δραπέτη, ο άνδρας αποκάλυψε επίσης ένα απίστευτο συμβάν με ψεύτικες φιλανθρωπίες που οργάνωνε στο λιμάνι του Πειραιά.



«Μετά από λίγο καιρό έκανε ψεύτικες φιλανθρωπίες στο λιμάνι του Πειραιά διανέμοντας κάθε Παρασκευή Σάββατο Κυριακή αν θυμάμαι καλά φαγητό. Το έβλεπα από εδώ το Facebook επειδή ήθελα να σιγουρευτώ ότι όντως είναι λαμόγιο. Βάζω έναν άνθρωπο να του στείλει ότι έχει ανάγκη από βοήθεια όχι απλά του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα τον έβρισε», έγραψε χαρακτηριστικά ο χρήστης του Facebook αποκαλύπτοντας πως ο τραγουδιστής φυγάς που δραπέτευσε από τις φυλακές της Κρήτης έκανε ψεύτικες φιλανθρωπίες για να αποσπά λεφτά από ανυποψίαστους πολίτες.

Πώς εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες ο τραγουδιστής φυγάς

Η ανάρτηση:

«Θα σας πω κάτι και πραγματικά γελάω. Καθώς έβλεπα το δελτίο απόψε σε διάφορα καναλια. Έπαιξε ένα θέμα με έναν 45 χρόνω φυγά κρατούμενο από της φυλακές Αλικαρνασσού. Παρόλη το φίλτρο στα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Από το σωματότυπο κατάλαβα ποιος είναι. Τον λένε Κ.Δ. Τον είχα γνωρίσει πριν 3 χρόνια μέσα από εδώ. Μου έστειλε αίτημα φιλίας. Και μετά από καιρό μου έκανε πρόταση για δουλειά στο νεοσύστατο δημοσιογραφικό σάιτ του. Στον Πειραιά όπου διέμενε και όλας. Πήγα στο ραντεβού αμέσως κατάλαβα ότι κάτι τρέχει με αυτόν. Όπως μου έλεγε το προαίσθημα μου Είπα όχι χωρίς δεύτερη σκέψη. Παρόλο που αμέσως μετά με πρόσβαλε άσχημα. Επειδή του είπα όχι. Μετά από λίγο καιρό έκανε ψεύτικο φιλανθρωπίες στο λιμάνι του Πειραιά διανέμοντας κάθε Παρασκευή Σάββατο Κυριακή αν θυμάμαι καλά φαγητό. Το έβλεπα από εδώ το Facebook επειδή ήθελα να σιγουρευτώ ότι όντως είναι λαμόγιο. Βάζω έναν άνθρωπο να του στείλει ότι έχει ανάγκη από βοήθεια όχι απλά του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα τον έβρισε. Μετά τον έπιασα και εγώ και έγινε ένας άγριος καυγάς. Με απείλησε ότι θα σε φτιάξω εγώ αλλά δεν έκανε τίποτα απολύτως. Μετά τον έβλεπα σε διάφορες εκπομπές να παριστάνει τον μέγα δημοσιογράφο και ευεργέτη. Ο συγκεκριμένος όπως λένε τα δελτία όντως ήταν προφεσ;oρ στην απάτη. Το όνομα που συστάθηκε σε εμένα και σε πολλούς Κ. Δ. ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΆΛΗ», έγραψε ο άνδρας στο Facebook.

Η δημοσίευση άνδρα για τον Ελληνα τραγουδιστή- φυγόδικα.
Η δημοσίευση άνδρα για τον Ελληνα τραγουδιστή- φυγόδικο.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.