Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Λάζαρου Χαραλαμπίδη με τον συνδυασμό “Ανατροπή Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας” του Κώστα Παλάσκα

31 Μαρτίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Φίλες και φίλοι

Η επικείμενη εκλογική διαδικασία εκτιμάται πως θα είναι η πλέον ενδιαφέρουσα των τελευταίων ετών. Η απλή αναλογική φέρνει μαζί της νέα δεδομένα συνεργασίας και συνεννόησης απ’ τα οποία ο Δήμος Γρεβενών πρέπει να βγει κερδισμένος.

Στις εκλογές αυτές θα δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα οδηγήσουν στην ανατροπή των παλαιών αντιλήψεων για την τοπική αυτοδιοίκηση και στην αναγέννηση νέων ιδεών που θα καθορίσουν την πορεία της πόλης μας. Είναι επομένως σημαντικό να σκεφτούμε σοβαράποιούς θα υποδείξουμε να ορίσουν το μέλλον του τόπου.

Γεννήθηκα σε οικογένεια Ελλήνων μεταναστών του εξωτερικού. Είμαι σύζυγος μιας γυναίκας που με στηρίζει σε όλες μου τις ανησυχίες και πατέρας δύο κοριτσιών. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και δεν έπαψα ποτέ να αγωνίζομαι για την καθημερινή επιβίωση. Έχω έντονο ενδιαφέρον για το εργατικό κίνημα, το οποίο εκπροσωπώ από το 2012 ως πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και αντιπρόεδρος Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Γρεβενών.

Η ενασχόλησή μου με τον πολιτισμό, ως Πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βατολάκκου, αλλά και με τον αθλητισμό, ως διαιτητής εθνικών κατηγοριών για έντεκα χρόνια, είναι κάτι που με ευχαριστεί και ενισχύει το αίσθημα προσφοράς.

Σ’ αυτές τις εκλογές συντάσσομαι με τον Κώστα Παλάσκα γιατί πιστεύω πως είναι άνθρωπος των συνεννοήσεων, των συνεργασιών, άτεγκτος και ικανός να φέρει την ανατροπή και την πρόοδο στην πόλη μας.

Φίλες και φίλοι

Σας ζητώ να με στηρίξετε, ώστε να προσπαθήσω και να συμβάλλω απ’ το δικό μου μετερίζι για την εξέλιξη του τόπου, για τη διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης στην πόλη, για το κοινό καλό, μα πρωτίστως για το καλό των παιδιών μας.

Σας ευχαριστώ πολύ.

This entry was posted on Κυριακή, 31 Μαρτίου, 2019 at 12:39 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply