Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Grevena TV || Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών ΠΕ Γρεβενών: “Ομιλία για το αρματολίκι των Γρεβενών και τραγούδια από την χορωδία” … (εικόνες + video)

24 Μαρτίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Συνεχίζει τις επιτυχημένες δράσεις του ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Γρεβενών στα Γρεβενά.

Αυτή τη φορά, το ενδιαφέρον δεκάδων συμπολιτών, συγκέντρωσε η εκδήλωση με θέμα “Το αμαρτολίκι των Γρεβενών και η Επανάσταση του 1821” με κεντρικό ομιλητή τον Γρεβενιώτη Ιστορικό-Συγγραφέα Απόστολο Παπαδημητρίου.

Στην ιστορική αναδρομή, με αφορμή τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου του 1821, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (24-3) στο Κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών, συμμετείχε και η παροδοσιακή χορωδία του Συνδέσμου.Την παρουσίαση- εκφώνηση, έκανε η φιλόλογος Δήμητρα Μπασίνα, ενώ έπαιξαν οι μουσικοί Γιάννης Κασιάρας και Δημήτρης Γκαμπράνης. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Στέργιος Πουρνάρας, τραγούδησε και έπαιξε λαούτο…

Εικόνες:

Πολλές εικόνες στον ΑΕΤΟ
This entry was posted on Κυριακή, 24 Μαρτίου, 2019 at 15:27 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply