Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δημοσθένης Κουπτσίδης, Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε», σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια κατήγγειλαν ότι δεν υπήρχαν Μελέτες: «Ακόμη μια χαμένη μελέτη ΒΡΕΘΗΚΕ»

22 Μαρτίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Για ακόμη μία φορά τα γεγονότα  διαψεύδουν αυτούς που τόσα  χρόνια τόνιζαν προς κάθε κατεύθυνση και μάλιστα με καταγγελίες ότι δεν υπήρχαν μελέτες για συγκεκριμένα έργα  τονίζει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης μετά και την απάντηση της ΔΕΥΑ Γρεβενών σε σχετικό του αίτημα για συγκεκριμένο έργο.Το αίτημα αφορούσε την Μελέτη του έργου «Ύδρευση οικισμών Κηπουρειού, Πριονίων, Πηγαδίτσας και Σιταρά» προϋπολογισμού 5.712.655,00€ με ΦΠΑ. Η μελέτη εκπονήθηκε από την ΑΝ.ΓΡΕ Α.Ε., με προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Γόργιανης, της Ν.Α. Γρεβενών και της ΑΝ.ΓΡΕ Α.Ε, περίοδο δηλαδή που ο κ. Κουπτσίδης ήταν Νομάρχης και Πρόεδρος της ΑΝΓΡΕ.

«Η μελέτη βρέθηκε ως εκ θαύματος τώρα που έχει ξεκινήσει ο προεκλογικός αγώνας αφού  κάποιοι πρέπει να παρουσιάσουν έργο. Είναι οι ίδιοι που συμφωνούσαν ότι δεν υπήρχε μελέτη.

Τα γεγονότα όμως  μας δικαιώνουν για ακόμη μία φορά..

Γιατί μελέτες υπήρχαν……..

 Γιατί  ακόμη μια χαμένη μελέτη ΒΡΕΘΗΚΕ……

Την Λάσπη τους την επιστρέφουμε….

Εμείς μάθαμε να μιλάμε καθαρά και να κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια..

Λέμε όχι σε αυτούς που το μόνο που έκαναν αυτά τα χρόνια ήταν να λένε ψέματα στον λαό των Γρεβενών.  Να μας συκοφαντούν και να μας καταγγέλλουν για δήθεν ανύπαρκτες μελέτες, αντί να υλοποιήσουν αυτά που εμείς ξεκινήσαμε.

 Λέμε όχι στις χαμένες ευκαιρίες για τον τόπο μας».

Η ΑΛΗΘΕΙΑ πάντα βγαίνει στο φως…Δημοσθένης Κουπτσίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών

 Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε»

This entry was posted on Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2019 at 16:15 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply