Star-fm.gr: Μήπως θα έπρεπε να αλλάξει ο τρόπος δημοπράτησης;
Δημοπρατήθηκε ηλεκτρονικώς στις 14 Μαρτίου 2019 το έργο “Επισκευή, συντήρηση και ανακατασκευή κτιριακών εγκαταστάσεων προς στέγαση του Μεγάρου της Α.Δ. Γρεβενών”, προϋπολογισμού 3,5 εκ. €, βάσει το νέου νόμου.

Για το μειοδοτικό διαγωνισμό, εκδηλώθηκε έντονο ενδιαφέρον και κατατέθηκαν 15 προσφορές. Οι οικονομικές προσφορές ανοίχτηκαν στις 20 Μαρτίου 2019 και μειοδότησε τελικά η κοινοπραξία “ΕΝΩΣΗ ΑΤΡΑΠΟΣ ΑΕ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΤΕ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΤΕΒΕ”, η οποία προσέφερε έκπτωση 59,3%.



Το έργο θα ολοκληρωθεί, όσο και αν αντιδρούν ορισμένοι, ενώ αυτούς που πολέμησαν το έργο και έβαλαν διάφορα στοιχήματα, τους ενημερώνουμε ότι θα τα χάσουν.

Χρήστος Αθ. Μπγιάλας
Βουλευτής Γρεβενών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Star-fm.gr: Η ιστορία, διδάσκει ότι η μεγαλύτερη έκπτωση, μπορεί να είναι η.. “αποδοτικότερη” για το Ελληνικό δημόσιο, αλλά δυστυχώς αποδεικνύεται σε πολλές περιπτώσεις, η πλέον ασύμφορη: .π.χ. εργατικές κατοικίες Κυρακαλής Γρεβενών…
Μήπως θα έπρεπε να αλλάξει ο τρόπος δημοπράτησης;



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.