Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ένταξη έργου της ΔΕΥΑ Γρεβενών για το Κηπουρειό και τα Πριόνια στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»

15 Μαρτίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Η ένταξη ενός ακόμη έργου ύδρευσης της ΔΕΥΑΓ στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I γνωστοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Δήμο Γρεβενών.

Το έργο αφορά στην ύδρευση των οικισμών Κηπουρειού και Πριονίων της Δ.Ε. Γόργιανης και στην κάλυψη αρχαιολογικών εργασιών με αυτεπιστασία, συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000€.

Η Αντιπρόεδρος της επιχείρησης κ. Φωτεινή Τζουβάρα ενημέρωσε σχετικώς τον Δήμαρχο, κ. Γεώργιο Δασταμάνη και τόνισε τη συμβολή του έργου στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων ύδρευσης των περιοχών ενδιαφέροντος, στη βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών αλλά κυρίως στη μελλοντική διεύρυνση του δικτύου υδροδότησης και σε τοπικές κοινότητες ακόμη και εκτός της Δ.Ε. Γόργιανης.Ο Δήμαρχος δήλωσε την ικανοποίησή του για την νέα εποχή που ήδη αρχίζει για την ΔΕΥΑΓ και για τους κόπους που τώρα ανταμείβονται. Επίσης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλαν στην ένταξη του έργου, ιδιαιτέρως δε στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση και στον κ. Μαρίνο Ρουσιά, σύμβουλο του Υπουργού Εσωτερικών για το προσωπικό του ενδιαφέρον.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

This entry was posted on Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2019 at 21:05 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply